Horváth-Kert Agripension

A Horváth-Kert Agroturisztikai Panzió Borzonton található, Hargita megyében, 30 km-re Szovátától. Vendégünk könnyen megtalálja a panziót, mivel az közvetlenül a főút mellett helyezkedik el. Tágas földszinti nappalit, konyhát, emeleti szobákat  és teraszt találhat, amely kilátást biztosít a hegyekre. Ingyenes Wi-Fi és ingyenes helyszíni parkoló áll rendelkezésre.
A szobák saját fürdőszobával és gardróbszekrénnyel rendelkeznek. A kényelem érdekében papucsokat és ingyenes piperecikkeket talál. Minden szobában síkképernyős kábel TV található. Az apartman nappalijában két fotel, egy kanapé és egy hűtőszekrény található. Egy kétgyerekes családnak megfelelő pihenési lehetőség, mivel mind a hálószoba, mind a nappali részben van alvási lehetőség.

Jól felszerelt, közös konyha van az ingatlanban, amely önellátó felszereléseket kínál. Itt nyugodtan elkészítheti saját ételét (akár a panzió által biztosított helyi alapanyagokból is) vagy rendelhet a környéken található vendéglőkből, konyhákról. A vendégek figyelmébe ajánljuk a 2,5 kilóméterre fekvő hangulatos és kiváló ételeket kínáló Basa fogadót. Vendégünk ugyanakkor élvezheti a nappaliban található kandallót, ahol kellemes csevegést lehet folytatni vagy társasjátékokat játszani.

A Gyilkos-tó 39 km-re van a Horváth-Kert Agroturisztikai Panzió épületétől, míg Csíkszereda 47 km-re található. A legközelebbi repülőtér Marosvásárhelyen 109 km-re van a Horváth-Kert Agroturisztikai Panziótól.